Living Proof

Living Proof skapades utifrån en enkel filosofi – Att utmana konventionell teknologi, och att lösa de tuffaste skönhetsproblemen. Grundarna analyserade vad dagens skönhetsprodukter som shampoo faktiskt innehåller och upptäckte att branschen har jobbat med samma basingredienser, såsom silikoner och oljor, i åratal. Detta inspirerade dem till att skapa en ny teknik som skulle erbjuda kvinnor ”bevis i en flaska” snarare än ”förhoppningar i en flaska”.

Ett team av forskare, som inte kom ifrån skönhetsindustrin, samlades och målet var att hitta en ny strategi för att lösa hårets alla utmaningar. Forskarna hade inte några förutfattade meningar om vad som kan eller inte kan vara möjligt när det gäller skönhet. De arbetade hand i hand med kända hårstylister; Ward Stegerhoek och Mitch DeRosa, som väl kände till dagens problem med traditionella skönhetsprodukter.

Kärnan i Living Proofs arbete är drivkraften om att uppfinna produkter som ger äkta bevis, att erbjuda produkter som bygger på helt nya molekyler och med synliga resultat.